Tutorias

Bijles taal

Bijles rekenen

1-op-1 begeleiding

Heeft uw zoon of dochter moeite met taal? Tutorias kan helpen om dit vak uw kind meer eigen te maken. Wij geven bijles taal aan huis om zo in een vertrouwde omgeving te ondersteunen bij dit vak. 

Tutorias geeft bijles aan huis door heel Nederland. Wij helpen leerlingen van de basisschool en middelbare school. Wij maken gebruik van een op maat gemaakt plan om zo de beste resultaat te krijgen. 

Heeft uw kind behoefte aan een helpende hand? Klik op onderstaande knop, vul het inschrijfformulier in en krijg de eerste bijles gratis.

Werkboeken van Tutorias

Begintoets

Wij willen de tijd van de bijles goed benutten en niet onnodig tijd verspillen aan onderdelen wat al goed beheerst wordt. Daarom maken wij bij Tutorias gebruik van een begintoets. Deze toets laat zien welke onderdelen er nog niet zo goed beheert worden en geeft bovendien de docent een goed beeld van wat er nog het beste geoefend kan worden tijdens de bijles. 

Tutorias heeft daarom een begintoets ontwikkelt voor taal, spelling, rekenen en studievaardigheden. Door van elk onderdeel een aantal willekeurige vragen aan bod te laten komen geeft dit aan het eind een goed beeld van de kennis van uw kind. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en daar hoort een goed beeld van uw kind bij. Alleen dan kunnen we goede bijlessen geven.  

We geven bijles in alle vakken