Tutorias

Bijles aan huis

Over ons

Bijles door heel Nederland

X

Tutorias helpt veel kinderen van de basis- en middelbare school. Bijvoorbeeld bij het voorbereiden van de Cito Eindtoets of gewoon wat extra hulp bij een schoolvak wat nog niet helemaal lekker gaat. Wij geven bijles aan kinderen vanaf groep 4 tot en met de hogere groepen van de middelbare school. 

100% tevredenheidsgarantie

Bij Tutorias werken wij met een bepaalde visie. Wij vinden het naast het bijbrengen van de kennis aan de scholier, ook van groot belang dat het plezier in school weer terug komt.

Goede docenten

Al onze docenten worden persoonlijk gescreend. Zo weten wij zeker dat wij een juiste match maken en kunnen we met een gerust hart onze docent naar een leerling toesturen.

Meer dan enkel bijles

Een bijles moet leuk zijn. Ondanks dat bijles niet de favoriete bezigheid van de leerling is proberen we altijd het beste eruit te halen. Na de les een potje voetbal? Geen enkel probleem. Zo houden we de lessen leuk.

Voordelen van bijles

Als uw kind niet met plezier naar school gaat of er worden cijfers gehaald die niet gewenst zijn kan dat voor veel frustratie zorgen. Bijles zorgt weer voor zelfvertrouwen van uw kind en herkenning van bepaalde vragen voor toetsen. Onze bijlesgevers kan de onderdelen die niet zo lekker gaan op school rustig aan uw kind uitleggen. Zo wordt er 1-op-1 geholpen en kan uw kind alle vragen stellen waar hij of zij op dat moment mee worstelt.

Tijdens het eerste contactmoment wordt de situatie uitvoerig besproken en bekijken we samen met u naar een relevante oplossing. Wanneer wij de oplossing voor uw kind gevonden hebben, zullen wij dit doorspreken met u. Tijdens de periode dat uw kind bij ons bijles neemt, zullen wij ook een evaluatiegesprek plannen, om te kijken of wij de juiste oplossing voor uw kind hebben gekozen.

Zelfvertrouwen
92%
Algemene ontwikkeling
89%
Bewustwording
95%

Gratis werkbladen voor rekenen, taal en spelling?